Super system Mini Lotto
|
12-09-2010, 11:45 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2010 02:50 PM przez Admin.)
|
|||
|
|||
Super system Mini Lotto
Natrafiłem przedwczoraj na dość ciekawy system do gry Mini Lotto. Mimo iż jest on na smsa to jest to bardzo wyjątkowy system
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|||
12-09-2010, 04:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Super system Mini Lotto
Jak dla mnie jest to jakiś kretynizm, a ty go reklamujesz..
Nie polecam, nie widzę w tym nic ciekawego, a każdemu mogę tylko powiedzieć, że dobre systemy po prostu NIE ISTNIEJĄ. A jeśli powstaną, to nie zostaną pokazane publicznie właśnie dlatego, że są skuteczne. Nie ma powodu by oddawać innym kurę znoszącą złote jaja. Wyniki wszystkich gier w tym Lotto dostępne zawsze pod adresem - wynikilotto.net.pl |
|||
12-09-2010, 05:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2010 02:50 PM przez Admin.)
|
|||
|
|||
RE: Super system Mini Lotto
Systemów jest tyle ile graczy.Metod typowania też. Podoba mi się pomysł i uważam że jest wart aby go przetestować przez jakiś czas - a systemów wypróbowałem już multum. Nie zastanawiam się jakie liczby skreślić tylko kiedy wysłać sms i czy ta chwila to ta. To podam jeszcze inny system którym ostatnio gram
![]() Skuteczne systemy mają po 5000 tysięcy kombinacji i tez nie zawsze działają, a ja jak na polskie warunki nie posiadam góry pieniędzy i testuje każdy system który zwiększa mi prawdopodobieństwo wygranej za przystępną cenę. Uważam że w mini lotto warto grać bo 1 zakład daje mi 16 razy większe szanse wygranej niż 1 zakład w lotto, może mniejsza wygrana ale pewniejsza. Pozdrawiam i Powodzenia |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|