|
Pokerowe strategie
|
|
07-20-2010, 09:30 PM
|
|||
|
|||
|
Pokerowe strategie
Poker staje się coraz popularniejszy w kraju, warto poznać fachowe podejście do sprawy. Strona, którą prezentuje po zarejestrowaniu się udostępnia szereg artykułów jak grać w pokera, ciekawa sprawa
. Polecam amatorom tej gry.http://www.pokerstrategy.com - Link |
|||
|
08-07-2010, 11:14 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Pokerowe strategie
admin (z małej litery) jesteś na razie mały więc tak piszę .
zrób coś z tym. temat wyżej jest dominujący , mimo że został później założony. |
|||
|
08-08-2010, 08:46 AM
|
|||
|
|||
|
Cóż.. ciężko jest polemizować z samym sobą, forum istnieje od niedawna więc trzeba czekać aż się rozkręci.
A w temacie - rejestrując się an podanej przeze mnie stronce każdy ma możliwość zdobyć kapitał startowy w wysokości 50$. Warunkiem jest zdanie testu, który ma 30 pytań. Aby się przygotować do testu należy przeczytać parę strategii podanych na stronie artykuły basic, po zarejestrowaniu jest dokładnie opisane które) Polecam!! Ten kapitał można używać jak prawdziwe pieniądze na jednej z wybranych przez siebie platform pokerowych |
|||
|
08-08-2010, 02:00 PM
|
|||
|
|||
|
Ja tak robię (sama ze sobą
) - może się ktoś przyłączy .Gdybym umiała grać to chętnie spróbowałabym sił . Ale może w zimie (więcej czasu powinno być) nauczę się grać z głową i wtedy można próbować , zwłaszcza jeśli jest darmowy kapitał. |
|||
|
08-08-2010, 09:29 PM
|
|||
|
|||
|
ja narazie się nie biorę za pokera, mam słabą psychikę, nie wytrzymałbym napięcia, a to zwiastuje jedynie stratę kasy
|
|||
|
08-13-2010, 10:29 PM
|
|||
|
|||
|
Texas holdem jest świetną rozrywką
ale w przypadku grania z udziałem pieniędzy trzeba już coś umieć i nie dawać się wyprowadzać z równowagirada dla amatorów: Twój przeciwnik czeka na twój błąd i bezlitośnie go wykorzysta. Ty wygrywasz gdy twój przeciwnik popełni błąd. |
|||
|
08-26-2010, 09:34 PM
|
|||
|
|||
|
a oglądacie w tv (youtube) turnieje pokerowe?
|
|||
|
08-29-2010, 02:16 PM
|
|||
|
|||
|
High Stakes Poker
|
|||
|
08-29-2010, 09:30 PM
|
|||
|
|||
|
Mi ostatnio dobrze poszło w typy 50/50 w ruletce, szkoda, że mam za słaby internet do gry.
|
|||
|
08-30-2010, 10:22 AM
|
|||
|
|||
|
Unikam kasyna jak ognia, pokerek dla mnie jak znalazł, reszta niezbyt.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

. Polecam amatorom tej gry.