Forum strony wynikilotto.net.pl
Porozmawiajmy o filtrach - Wersja do druku

+- Forum strony wynikilotto.net.pl (http://forum.wynikilotto.net.pl)
+-- Dział: Forum Wynikilotto (/forum-1.html)
+--- Dział: Narzędzia Lotto (/forum-7.html)
+--- Wątek: Porozmawiajmy o filtrach (/thread-673.html)


Porozmawiajmy o filtrach - zen - 06-02-2016 09:13 AM

Z jednej strony tłucze mi się po głowie aby Wykorzystać moce produkcyjno - przerobowe Admina programisty z drugiej strony są jakieś opory min. lenistwo . Ale spróbujmy zobaczymy jak daleko ujedziemy z tym tematem .
----------------------------------------------
Dlaczego filtry ?
Dlatego że nie systemy skrócone które gdy nie dają zamierzonej gwarancji " spychają " nas w odchłanie losowości i przypadku .
Raczej jestem zwolennikiem świadomych działań nad którymi mam jakąś tam kontrolę .
Tu od razu widać coś co dyskwalifikuje w moich oczach gry typu KENO bo tam zakres działania filtrów jest mocno ograniczony .
Kategorii czy też sposobów filtrowania jest wiele ;
począwszy od tych najpopularniejszych jakie oferują nam dostępne programy po bardzo wyrafinowane a nie znane większości graczy .Zresztą podobnie >> co gracz to inna metoda typowania tak też i metody redukcji bywają różne <<

Jeśli chodzi o programy w ich części filtrującej to najbardziej interesujące jakie znam to
LottoCad Wojciecha Jarzęckiego
DLRED i ExRed Pawła Katy
Multilotto Sebastiana Prokopiuka

Multilotto ma najbardziej przyjazny użytkownikowi interface .
Programy Pawła Katy to już chyba taki kanon tyle że szkoda że nie są rozwijane
LottoCad przy swojej może nieco skomplikowanej dla początkujących obsłudze posiadają wszystko a poza tym nowe możliwości jakie sami jesteśmy sobie tylko zamarzyć ./Jedyne ograniczenie to albo umiejętność programowania w PHP lub dłuuuugie oczekiwanie na realizację np swojego projektu przez Wojtka .Chyba że rozwiązanie takie już istnieje / a może już być zrealizowane bo ja sam posiadam wielokrotność ok 50 różnych skryptów PHP do LottoCada i N++ // W N++ też wykonane są niektóre rozwiązana przy użyciu PHP //
Tyle tymczasem

P.o.z